Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AJUDANT DE MAQUINISTA (ARTS GRÀFIQUES)

Número d'oferta289405

Publicat - Modificat25/10/2019 - 15/11/2019

Data tancament oferta15/11/2019

UbicacióAmetlla del Vallès

Ocupació7622 - Treballadors de processos d'impressió: Operadors d'alimentació (impressió)

Tasques específiquesAjudant al maquinista (vigilant defectes d'impressió, temperatures, tensions); Subministrant productes; embalar amb plàstic i cartró, marcar sentit de desbobinat; Ajudar en la preparació de la màquina (netejant, muntant cilindres, presosrs, preparant paràmetres); Netajant materials de la màquina; Mantenint l'entorn net i ordenat; Comprovant tot el material relacionat amb la producció (bobines d'acord amb el llistat del planning; Controlant la impressió del disseny; Ajudant al maquinista a fer canvis de cilindres i presors

Capacitats requeridesPersona dinàmica i amb habilitats per treballar en equip; Responsabilitat; Disponibilitat a l'aprenentatge.

Tasques desenvolupar Ajustar, regular i vigilar els mecanismes d'alimentació de substrat, els mecanismes de lliurament, els sistemes d'entintatge i altres funcions de les màquines d'impressió. Barrejar la tinta i els dissolvents i regular l'alimentació de paper i de tinta durant la impressió. Vigilar, avaluar i determinar les premses per comprovar que es compleixen els nivells de qualitat fixats en les proves i detectar problemes de funcionament. Obtenir diversos productes impresos utilitzant màquines d'impressió en relleu, litogràfiques, flexogràfiques i de fotogravat. Controlar les operacions de les màquines i la qualitat de la impressió. Mantenir, ajustar, reparar i netejar les màquines.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Carnets especials Conductor/a de Carretó Elevador

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Llengua Català - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 04/11/2019

Horari 3 torns rotatius (matí, tarda, nit)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva