Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Conserge d'Escola

Número d'oferta289324

Publicat - Modificat23/10/2019 - 22/01/2020

Data tancament oferta22/01/2020

UbicacióSant Llorenç Savall

Ocupació5833 - Conserges d'edificis: Conserges d'edificis

Tasques específiquesFuncions referides a la vigilància i custòdia de l'edifici detallades a la convocatòria. Imprescindible presentar instància i documentació a la seu de l'Ajuntament de Sant Llorenç Savall. https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=225415&idens=822330008

Capacitats requeridesConstitució d'una borsa de treball per cobrir vacants, substitucions i reforços temporals de conserge d'escola funcionari/a interí/na, pel sistema de concurs oposició. Les sol·licituds per participar al procediment selectiu s'hauran de presentar en el termini de vint dies naturals a partir de l'endemà de la darrera publicació de les bases i convocatòria al BOPB.

Tasques desenvolupar Supervisar el treball de neteja, ordre i manteniment realitzat per personal propi i subcontractat. Participar en tasques de neteja, reparacions senzilles i manteniment de l'interior de l'edifici. Ocupar-se d'escalfadors i calderes per al subministrament de calefacció i d'aigua calenta. Vetllar perquè el comportament de llogaters i visitants s'ajusti a les normes aplicables en matèria de sorolls molests o ús autoritzat dels locals. Prestar serveis de poca importància als llogaters, per exemple guardant els paquets que arribin durant la seva absència o donant alguna informació que sol·licitin els visitants que no els trobin al seu domicili. Informar els administradors i propietaris dels edificis sobre la necessitat de reparacions importants. Recórrer els edificis per vetllar per la seva seguretat. Emplenar fulls de registre i proporcionar als llogaters còpies de les normes.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Certificat d'estudis primaris

Permís de conduir B

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/11/2019

Horari 8.00 a 13.30 i 14.45 a 16.45. Divendres intensiu

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 12 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent