Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ASSISTENT DE MÀRQUETING I VENDES

Número d'oferta289246

Publicat - Modificat21/10/2019 - 27/11/2019

Data tancament oferta27/11/2019

UbicacióBarcelona

Ocupació5492 - Promotors de venda: Promotors de venda

Tasques específiquesCaptació i fidelització de proveïdors. Gestió de campanyes de màrqueting digital orientades a la captació de proveïdors,tant per xarxes socials i correu. Participació en fires i esdeveniments del sector, Contactes amb nous proveïdors. Negociació de condicions. Integració i seguiment dels proveïdors a la plataforma tecnològica. Suport als clients en les seves demandes oferint-les els proveïdors més adients i gestionant les sol·licituds de compra.

Capacitats requeridesCapacitat de comunicació i de persuasió, d'escoltar i captar interessos i necessitats del proveïdor. Entendre-les i adaptar-se a elles. Habilitat per moure's i gestionar xarxes socials. Bones competències en l'ús de les eines tecnològiques. Orientació a resultats, capacitat d'aprenentatge i d'adaptació als canvis.

Tasques desenvolupar Fer demostracions d'articles en venda, a fi d'informar els clients sobre les seves característiques i utilització, a més d'estimular l'interès de compra. Respondre a les preguntes que se'ls facin i oferir assessorament sobre l'ús dels productes. Vendre productes o dirigir els clients al personal de vendes. Anotar comandes i disposar el necessari per al pagament, lliurament i recollida dels productes. Oferir mostres de productes i distribuir catàlegs i material publicitari.

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/10/2019

Salari mensual 1050€

Horari flexible 8h jornada.9 a14h i 15 a18h

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida