Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AUXILIAR D'ADMINISTRACIÓ

Número d'oferta289213

Publicat - Modificat21/10/2019 - 19/12/2019

Data tancament oferta19/12/2019

UbicacióBadalona

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Administratius comptables

Tasques específiquesSuport a la comptabilitat i la gestió de la facturació, impostos, assentaments bancaris, conciliació bancaria. Atenció al client

Capacitats requeridesConeixements i experiència per adaptar-se a a les tasques amb facilitat i per garantir una gestió comptable àgil i rigorosa, amb la seguretat que dona l'experiència. L'empresa ofereix formació interna, peró a una persona amb trajectoria administrativa comptable.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic FP II

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/10/2019

Salari mensual 1175€

Horari Dill a dij 9 a 14h-15.30 a 19h Div.9 a 14.30h

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida