Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuiner/a per a restaurant

Número d'oferta289195

Publicat - Modificat21/10/2019 - 04/12/2019

Data tancament oferta04/12/2019

LocalitzacióSant Pere de Torelló

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesPlanificació dels plats del dia i de la carta. Fer preparacions bàsiques i dur a terme les elaboracions programades setmanalment. Gestió eficient el temps de cuinat i preparació dels aliments. Control d¿existències, gestió d¿estoc i llista de la compra. Elaboració de fitxes tècniques i escandall de totes les elaboracions. Mantenir neta la cuina i els estris de treball.

Capacitats requeridesFormació específica com a cuiner/a i experiència professional en el sector. Endreçat/da i ben organitzat/da. Capaç de gestionar l¿estrès Persona empàtica i enèrgica. Amb capacitat d¿aprenentatge i motivat/da en créixer professionalment Capacitat/da per sistematitzar processos Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat d¿autogestió. Capaç de treballar en equip.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Formació de manipulació d'aliments

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Català - Nivell Independent B2

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Recomanables

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina i Gastronomia

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/11/2019

Horari dj, dv, ds i dm (35h/setmana)

Esforç físic

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada parcial