Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ENRAJOLADOR-PAVIMENTADOR

Número d'oferta289184

Publicat - Modificat18/10/2019 - 19/12/2019

Data tancament oferta19/12/2019

UbicacióBarcelona

Ocupació7121 - Paletes: Paletes

Tasques específiquesCol·locació de gres, pedra natural, Reglador de morter. Arrebossar la paret o bé fer una capa d'anivellament del sòl segons es tracti d'un paviment horitzontal o vertical.Mullar les rajoles i anar Col·locant amb un fonament-cua i colpejar amb un martell de goma perquè quedin ben assentades.Realitzar paviments tant a l'interior com a l'exterior d'edificis.Realitzar paviments horitzontals,(terres de marbre, terratzo, gres) o verticals (banys i cuines en gres), tant amb rajoles i llosetes com amb peces ceràmiques.Fer paviments amb rajoles i plaquetes.

Capacitats requeridesIniciativa i responsabilitat. Preferentment l'empresa voldria captar treballadors de la comunitat Europea, sense que pugui ser descartat cap candidat d'altres procedències. Disponibilitat a Viatjar per la peninsula.

Tasques desenvolupar Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Estendre amb la paleta l'argamassa sobre els maons o peces de construcció. Comprovar amb el nivell i la plomada l'horitzontalitat i la verticalitat de l'estructura a mesura que avancen les obres. Exercir tasques similars.

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/10/2019

Salari mensual 2000€

Horari 8-9h /17-18h

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida