Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar de geriatria

Número d'oferta288721

Publicat - Modificat09/10/2019 - 24/01/2020

Data tancament oferta24/01/2020

UbicacióIgualada

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària

Tasques específiquesResidència ubicada a Igualada cerca un/a auxiliar de geriatria per desenvolupar les funcions pròpies de la professió (higienes, transferències, canvi de bolquers, donar de menjar, etc.). Experiència prèvia en l'ocupació. S'ofereix contracte temporal (12 mesos) amb possibilitats de reconversió a indefinit. Sou: 1.034'58 euros * 14 pagues.

Capacitats requeridesActitud de treball i passió per la professió. Disponibilitat per realitzar rotacions en setmana curta (dimecres i divendres, a raó de 10,5h diàries) i setmana llarga (dilluns, dimarts, dijous, dissabte i diumenge, a raó de 10,5h diàries), alternants. Les jornades inclouen els descansos establerts per llei. Incorporació immediata.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Experiència en la categoria Auxiliar

Informació d'interès

Data d’incorporació 14/10/2019

Horari Segons necessitats del servei

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 2Només jornada intensiva