Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a de qualitat i processos alimentaris

Número d'oferta288555

Publicat - Modificat07/10/2019 - 25/10/2019

Data tancament oferta25/10/2019

LocalitzacióPrat de Llobregat

Ocupació3160 - Tècnics de control de qualitat de les ciències físiques, químiques i de les enginyeries: Tècnics en normes ISO

Tasques específiquesSupervisar i coordinar els processos de producció de l'obrador, sota la supervisió del responsable de producció, així com l'equip de cuina i la maquinària. Revisió de neteja de les instal·lacions. Posada a punt de la maquinària. Suport en les operacions bàsiques de producció: cuinat, esterilització de productes, higiene i desinfecció, envasat. Gestionar fulls de producció i traçabilitat. Supervisar els lots. Autocontrols de producció (pH, temperatura, clor, graus Brix, etc). PRL. CONTRACTE BONIFICAT adreçat a menors de 30 anys en atur i inscrits en el prog. de garantía juvenil.

Capacitats requeridesOrganització. Autogestió. Capactitat resolutiva i de lideratge. Comunicació. Aportar cicle formatiu en processos i qualitat ind. alimentària; enginyeria tècnica en indústria alimentària o similar

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Permís de conduir B

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Titulació Cicle formatiu grau superior - Indústries alimentàries - Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 21/10/2019

Horari Jornada 39h. setmanals pendent de definir.

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres