Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

1 Tècnic/a mitjà/na d'Ocupació- Orientador/a laboral- Joves en pràctiques

Número d'oferta288485

Publicat - Modificat04/10/2019 - 28/10/2019

Data tancament oferta28/10/2019

UbicacióMontcada i Reixac

Ocupació2624 - Especialistes en polítiques i serveis de personal i similars: Orientadors professionals

Tasques específiquesRealitzar les entrevistes ocupacionals de les persones demandants d'ocupació que es volen inscriure a la borsa de treball de la Regidoria d´Ocupació i Treball. Establir, amb acord de la persona implicada, un itinerari personal d'inserció. Informar, assessorar i orientar a les persones en relació al mercat de treball. Altres tasques propies del lloc de treball. Titulació universitària oficial de grau en Relacions Laborals, Educació Social, Treball Social, Mestre, Psicologia, Economia, Dret, Sociologia, Ciències del Treball.

Capacitats requeridesSER BENEFICIARI DE LA GARANTIA JUVENIL. ESTAR INSCRIT A OTG. DISPOSAR DE TITULACIÓ SENYALADA. COMPLIR ELS REQUISITS PROPIS D'UN CONTRACTE EN PRÀCTIQUES. NO HAVER PARTICIPAT A LES CONVOCATÒRIES 2017-2018. Procés de selecció condicionat a l'atorgament del finançament per part del Servei d'Ocupació de Catalunya i a l'acceptació per part de l'Ajuntament de Montcada i Reixac

Tasques desenvolupar Assessorar i exercir funcions de gestió de personal quant a la contractació, la ubicació, la formació, la promoció, la remuneració dels empleats, i les relacions entre aquests i la direcció, així com a altres àrees de la política de personal. Preparar informació ocupacional i treballar en els sistemes de classificació d'ocupacions. Assessorar i treballar sobre els aspectes referits en l'apartat anterior i sobre altres aspectes de les anàlisis de llocs de treball i ocupacions, en àmbits com l'administració de personal, la investigació del mercat laboral i la seva planificació, la formació, la informació ocupacional i l'orientació professional. Analitzar oportunitats d'ocupació, opcions professionals i possibilitats d'educació i formació que puguin resultar convenients, i assessorar les persones interessades sobre aquest tema.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Recomanables

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/10/2019

Horari 7:30 a 15:30

Contracte

TipusPràctiques

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament matí