Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a administratiu/va tresoreria

Número d'oferta288293

Publicat - Modificat02/10/2019 - 14/11/2019

Data tancament oferta14/11/2019

UbicacióGranollers

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiques- Controlar els fluxos de tresoreria. - Realitzar el pressupost de tresoreria i el càlcul del flux de caixa. - Gestió dels cobraments i pagaments i les seves incidències - Efectuar la conciliació bancària. - Realització dels pagaments a proveïdors i propostes d'automatització - Vetllar pel compliment de les ràtios financeres. - Comunicació permanent amb les entitats financeres i la resta d'àrees del departament comptable, administratiu i econòmic - Financer de la companyia. Horari de dilluns a dijous de 8 a 14h i de 15 a 18h; els divendres de 8 a 15h.

Capacitats requeridesDiplomatura, llicenciatura en Econòmiques, ADE o similar. Experiència mínima 2 anys com a Tècnic Administratiu Tresoreria. Català parlat i escrit nivell alt. Nivell ofimàtica elevat. Persona de tracte amable i respectuós, organitzada, metòdica, amb capacitat d'anàlisi i responsable de la seva feina.

Informació d'interès

Data d’incorporació 21/10/2019

Salari mensual 1500€

Atenció al públic No

Esforç físicNo

Contracte

TipusInterinitat

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres