Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADORS/ES FAMILIARS

Número d'oferta288219

Publicat - Modificat01/10/2019 - 17/10/2019

Data tancament oferta17/10/2019

UbicacióSant Vicenç dels Horts

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Auxilars i tècnics d'atenció a les persones amb discapacitat a domicili

Tasques específiquesTreballador/es familiars per a suplències Tasques assistencials i/o educatives a persones en situació de dependència o vulnerabilitat social (higiene personal, compra, preparació d'àpats, acompanyament fora del domicili, tasques estimulatives....)

Capacitats requeridesHorari, de dilluns a divendres, matí i tarda Es valorarà tenir carnet B i vehícle

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Prestar suport als pares i tenir cura dels nounats durant el post part. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Molt importants

Certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones al domicili

Importants

Llengua Català - Nivell Independent B1

Castellà - Nivell Independent B1

Recomanables

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Informació d'interès

Data d’incorporació 04/10/2019

Horari Dlla Dv, jornada partida

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida