Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Gestió d'equips de restaurants

Número d'oferta288179

Publicat - Modificat30/09/2019 - 03/12/2019

Data tancament oferta03/12/2019

UbicacióSant Sadurní d'Anoia

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs): Caps de cuina executius

Tasques específiquesGestió i coordinació dles restaurants Cal Blay: la cuina, sala, material, satisfacció dels clients, etc

Capacitats requeridesProfessional amb forta vocació per la coordinació logístca, coneixements de cuina i gastronomia, empaita, organització, capacitat de decisió i lideratge d'equips

Tasques desenvolupar Planificar i confeccionar receptes i menús, calcular els costos dels aliments i de la mà d'obra, i fer comandes de productes d'alimentació. Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Examinar les qüestions relatives a la preparació dels aliments amb els directius, amb dietistes i amb el personal de cuina i de servei. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Exposar les normes vigents en matèria d'higiene i de seguretat dels aliments, i vetllar per la seva observança.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Llengua Català

Castellà

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/10/2019

Horari Itinerant entre els diferents restaurants del grup

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit