Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Administratiu/va

Número d'oferta288134

Publicat - Modificat27/09/2019 - 08/11/2019

Data tancament oferta08/11/2019

UbicacióCalella

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiques- Ordenació i classificació informàtica d'expedients i documentació, recerca d'informació a la xarxa i sol·licituds d'informació. - Redacció i emissió de documents, correu electrònic i correu ordinari. - Atenció telefònica i tasques informatives. - Gestió de l'agenda digital de l'empresa.

Capacitats requeridesPersona amb capacitat de planificació i organització del treball, preocupació per l'ordre i la qualitat, orientació a l'assoliment, treball en equip, autoconfiança, autocontrol i compromís amb l'organització. Orientació al client i empatia.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d'equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic BUP / Batxillerat superior

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/11/2019

Horari Dl-Dv de 8:00- 14:00h

Contracte

TipusTemporals bonificats

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos