Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR/A SOCIAL

Número d'oferta288001

Publicat - Modificat25/09/2019 - 29/10/2019

Data tancament oferta29/10/2019

UbicacióCastellar del Vallès

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Treballadors socials

Tasques específiquesTREBALLADOR/A SOCIAL. Atenció en Serveis Socials Bàsics. Oferir informació i orientació en relació als drets i recursos socials. realitzar valoracions, diagnòstics i plans de treball socioeducatiu. Tramitació i gestió de recursos socials i prestacions. Coordinació amb serveis de la xarxa social. Jornada de 8 a 15h. Es tracta d'una substitució temporal. Incorporació durant el mes d'octubre 2019

Capacitats requeridesDiplomatura o Grau en Treball Social. PERSONES INTERESSADES: Inscripció a oferta + instància adjuntant CV personal a Ajuntament de Castellar del Vallès. Període de presentació: Del 30/09/2019 al 09/10/2019.

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes. Planificar i aplicar programes d'assistència a les persones que incloguin la intervenció en casos de crisis i la remissió a entitats que prestin ajuda financera, assistència jurídica, serveis d'habitatge, tractament mèdic i altres tipus de serveis.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Treball Social

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 14/10/2019

Horari de 8 a 15h

Contracte

TipusInterinitat

DuradaEntre 1 i 3 mesos

ProrrogableNo