Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ACOMPANYANT DE PERSONES AMB DISCAPACITAT

Número d'oferta287829

Publicat - Modificat23/09/2019 - 27/11/2019

Data tancament oferta27/11/2019

UbicacióBadalona

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Auxiliars de tutela

Tasques específiquesRealitzar acompanyaments a persones amb discapacitat intel·lectual,gent gran i persones amb transtorns de conducta, per desplaçar-se en trajectes en els que, per limitacions diverses, no poden realitzar de forma autònoma. Realització d'activitats d'oci.

Capacitats requeridesTenir habilitats de comunicació. Saber relacionar-se amb persones amb discapacitat intel·lectual. Treballar aspectes motivacionals per a realitzar activitats d'oci. Empatia i respecte.

Tasques desenvolupar Ajudar persones amb discapacitats i d'edat avançada a rebre serveis i a millorar la seva capacitat funcional en la societat. Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Aconsellar les persones que visquin en llars d'acolliment i centres de reinserció social, supervisar les seves activitats i ajudar-les a planificar la seva vida abans i després de l'estada en aquests centres.

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/09/2019

Horari Segons servei.

Contracte

TipusObra o servei

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Jornada

Jornada 1Indiferent