Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar administratiu/va amb idioma francès

Número d'oferta287782

Publicat - Modificat23/09/2019 - 30/10/2019

Data tancament oferta30/10/2019

UbicacióGranollers

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Auxiliars administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa

Tasques específiquesAtendre els/les clients/es. Realitzar el control de comptes de proveïdors i clients, així com el seguiment de les comandes d'aquests. Tramitar remeses rebudes del banc. Gestionar el magatzem manual i també el programa informàtic. Encarregar-se del control dels moviments mostraris dels representants.

Capacitats requeridesDomini de l'idioma francès i coneixements alts d'informàtica.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d'equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Entrevistar els pacients per obtenir i tramitar la informació necessària per a la prestació de serveis hospitalaris. Entrevistar els sol·licitants d'assistència pública per recopilar la informació pertinent relacionada amb la seva sol·licitud. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Iniciar procediments per concedir, modificar, negar o cessar l'assistència. Subministrar informació i respondre a preguntes relacionades amb les prestacions i els procediments de reclamació. Remetre els pacients o sol·licitants a altres organitzacions si no tenen dret a rebre els serveis.

Informació d'interès

Data d’incorporació 07/10/2019

Salari mensual 1150€

Horari De 9 a 13:30 i de 17 a 20:30h

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida