Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A DE SUPORT A JOVENTUT

Número d'oferta287533

Publicat - Modificat17/09/2019 - 10/10/2019

Data tancament oferta10/10/2019

UbicacióPallejà

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Treballadors de suport als serveis socials

Tasques específiquesTècnic/a de suport a Joventut per a Programa de diversificació curricular. Treball amb joves de 15 i 16 anys. Subvenció atorgada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Fons Social Europeu i amb la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Es requereix disposar de la titulació de Grau o Cicle Formatiu de Grau Superior en en l'àmbit de Treball social, Educació social o similar.

Capacitats requeridesPersona proactiva. Formació en l'àmbit social (CFGM, CFGS o Grau). inscrit/a a la GARANTIA JUVENIL (Joves de 18 a 29 anys) No ha de fer més de 5 anys de la finalització dels estudis. Imprescindible estar a l'atur, donat/da d'alta al SOC en situació DONO. Contracte de Pràctiques (6 mesos)

Tasques desenvolupar Reunir informació sobre les necessitats de les persones i avaluar les seves destreses, punts forts i deficiències. Ajudar persones amb discapacitats i d'edat avançada a rebre serveis i a millorar la seva capacitat funcional en la societat. Ajudar les persones a identificar opcions i elaborar plans d'actuació, donant-los al mateix temps el suport i l'assistència necessaris. Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Participar en la selecció i admissió de persones en programes adequats. Prestar serveis d'intervenció en cas de crisi i d'acolliment en situacions d'emergència. Administrar seminaris sobre destreses vitals, programes de tractament per abús de substàncies, programes de gestió del comportament, programes de serveis per a joves i altres programes de serveis comunitaris i socials sota la supervisió de professionals de la salut o d'assistència social. Ajudar a avaluar l'eficàcia de les intervencions i programes vigilant el progrés de les persones i informant sobre aquesta qüestió. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i proveïdors d'assistència sanitària que treballin amb les persones, per tal de facilitar-los i rebre d'ells informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Molt importants

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Educació Social

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/10/2019

Salari mensual 950€

Horari Dll-Dv: 8-15h i una tarda: 16h-19h

Atenció al públic

Contracte

TipusPràctiques

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva