Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A DE SUPORT A COMUNICACIÓ

Número d'oferta287528

Publicat - Modificat17/09/2019 - 29/10/2019

Data tancament oferta29/10/2019

UbicacióPallejà

Ocupació2922 - Periodistes: Periodistes

Tasques específiquesTasques de suport a Departament de Comunicació. Suport a la difusió dels esdeveniments municipals en diferents formats (àudio-visuals, digitals, en paper i ràdio...) i a través de diverses plataformes de difusió del municipi. Subvenció atorgada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Fons Social Europeu i amb la col·laboració del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. Es requereix disposar de la titulació de Grau o Cicle Formatiu de Grau Superior en en l'àmbit de Comunicació.

Capacitats requeridesPersona proactiva. Formació en l'àmbit de la comunicació (CFGS o Grau). inscrit/a a la GARANTIA JUVENIL. (18-29 anys) No ha de fer més de 5 anys de la finalització dels estudis. Imprescindible estar a l'atur, donat/da d'alta al SOC en situació DONO. Contracte de Pràctiques (6 mesos) TERMINI PRESENTACIÓ INSTÀNCIES A L'AJUNTAMENT DE PALLEJÀ:17 d'octubre 2019.

Tasques desenvolupar Reunir notícies locals, nacionals i internacionals per mitjà d'entrevistes, estudis i observacions, assistència a actes públics, recerca de documents, revisió de treballs escrits i assistència a la projecció de pel·lícules i representació d'obres teatrals. Reunir, comentar i redactar notícies i informacions d'actualitat per a la seva publicació en diaris i revistes o la seva difusió per ràdio o televisió o a través del web. Rebre, analitzar i comprovar les notícies i qualssevol altres textos per tal de garantir-ne l'exactitud. Entrevistar polítics i altres personalitats públiques en conferències de premsa, entrevistes i en altres ocasions, fins i tot mitjançant l'enregistrament amb vista a la seva difusió per ràdio o televisió o a través del web. Redactar ressenyes i crítiques d'obres literàries, musicals i artístiques d'altres tipus, d'acord amb els coneixements, el judici i l'experiència propis, per a la premsa, la televisió, la ràdio i altres mitjans de comunicació. Seleccionar manuscrits per publicar-los, comprovar l'estil, la redacció, l'exactitud i la legalitat del contingut, i fer-ne les correccions necessàries.

Requisits

Molt importants

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Periodisme

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Importants

Informàtica Programari de disseny - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/10/2019

Salari mensual 950€

Horari Dll-Dv: 8-15h i una tarda: 16h-19h

Atenció al públic

Contracte

TipusPràctiques

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament matí