Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cura d'una persona amb Alzheimer

Número d'oferta287487

Publicat - Modificat16/09/2019 - 21/11/2019

Data tancament oferta21/11/2019

UbicacióAlella

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Cuidadors de persones grans a domicili

Tasques específiquesInici començar amb 2-3 dies a la setmana, per anar augmentant de dilluns a divendres. Acompanyament i cura d'una persona gran afectada d'Alzheimer. En quan a la higiene, alimentació i altres aspectes de la vida diària, només cal supervisió, de moment. Acompanyar-lo a passejar i ser una persona amb qui pugui conversar i fer companyia. Caldria una mica de flexibilitat horària per si s'ha de canviar l'horari puntualment.

Capacitats requeridesPersona amb certs coneixements de cura i atenció a persones. Preferible si té coneixements tècnics mínims sobre la cura a persones afectades d'Alzheimer. Persona càlida, propera i amb qui es pugui tenir conversa. Amb capacitat per gestionar moments de crisis i canvis emocionals. Preferiblement un home, no imprescindible.

Tasques desenvolupar Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit. Programar i acompanyar els clients a les cites amb el metge i altres professionals o realitzar altres tasques.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Castellà

Català

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/09/2019

Horari Horari matins

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable