Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

INFERMER/A

Número d'oferta286605

Publicat - Modificat27/08/2019 - 06/02/2020

Data tancament oferta06/02/2020

UbicacióCastellar del Vallès

Ocupació2121 - Infermers no especialitzats

Tasques específiquesINFERMER/A. Contracte temporal amb possibilitats de fixe. Jornada completa de tardes i cap de setmana. Salari aproximat 18900 bruts anuals.

Capacitats requeridesImprescindible titulació universitària en Infermeria. Es valorarà experiència en l'ocupació. Iniciativa - Autonomia - Lideratge - treball en equip - Adaptabilitat/Flexibilitat

Tasques desenvolupar Planificar, prestar i avaluar atencions d'infermeria als pacients seguint les pràctiques i les normes de la infermeria moderna. Coordinar l'atenció als pacients per mitjà de consultes a altres professionals de la salut i als membres dels equips de salut. Desenvolupar i aplicar plans per al tractament biològic, social i psicològic dels pacients en col·laboració amb altres professionals de la salut. Planificar i oferir cures, tractaments i teràpies personals, inclosa l'administració de medicació, i la supervisió de la resposta als tractaments o al programa de cures. Netejar ferides i aplicar cures i embenats quirúrgics. Vigilar el dolor i el malestar experimentat pels pacients; alleujar el dolor per mitjà d'una varietat de teràpies, inclòs l'ús d'analgèsics. Planificar i participar en programes educatius sobre la salut, promoció de la salut i formació d'infermeria en clíniques i centres comunitaris. Respondre preguntes als pacients i a les seves famílies; subministrar-los informació relativa a la prevenció de la mala salut, els tractaments o les cures. Supervisar i coordinar la feina d'altres infermers i de treballadors de la salut i de les cures personals. Investigar sobre pràctiques a la infermeria i els seus procediments; difondre'n els resultats en mitjans com ara articles i informes científics.

Requisits

Importants

Titulació Grau - Ciències de la Salut - Infermeria

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Recomanables

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/09/2019

Horari Tardes i cap de setmana

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable