Furry white cat sitting on a wall

Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Contacte ciutadans
Contacte empreses

CUINER/A COL·LECTIVITATS

Número d'oferta376979

Publicat - Modificat21/05/2025 - 21/05/2025

LocalitzacióSant Climent de Llobregat

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de menjadors d'empresa

Tasques específiquesCUINER/A COL·LECTIVITATS. Cuinar (elaboració dels menús diaris, segons el torn de treball matí: esmorzars, dinars, tarda: berenars i sopars) aproximadament per a 23 infants i 5 adults. Registre de temperatures; neveres i congeladors). Registre de control de mostres alimentàries Control de fulls de registre (normativa ISO) relatius a la cuina. Manteniment i control del rebost. Neteja diària de la cuina. Manteniment higiènic de les instal·lacions de la cuina.

Capacitats requeridesHorari: Dos caps de setmana, alterns, al mes . Horari: de 9h a 20h. - Dos dilluns al mes (un de 8h a 14,30h i altre de 15h a 21,30h). - Estiu: jornada COMPLETA (Matí 8H a 14:30H o de tarda 15H a 21:30H). Suplències durant tot l'any. MOLT IMPORTANT: Si t'apuntes a la nostra oferta de Xaloc, envia el teu CV personal  indicant el número d'oferta 376979 al correu: ocupacio@santboi.cat

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B o A

Vehicle propi

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Hostaleria i Turisme

Branca C.Formatiu Grau Superior
Hostaleria i Turisme

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/06/2025

Horari Parcial. Caps setmana i festius

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Només cap de setmana / festius

Jornada 2Només jornada parcial

Inscripció oberta