Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

COORDINADOR/A DE SEGURETAT, SALUT I MEDI AMBIENT

Número d'oferta356347

Publicat - Modificat07/02/2024 - 19/02/2024

LocalitzacióCastellar del Vallès

Ocupació2158 - Professionals de la salut i la higiene laboral i ambiental: Responsables corporatius de seguretat en el treball

Tasques específiquesCOORDINADOR/A DE SEGURETAT, SALUT I MEDI AMBIENT. Promoure la prevenció a l'empresa. Avaluacions de riscos. Coordinació activitats. Investigació incidents. Mesures de control. Vigilar el compliment del programa de control i reeducació de riscos. Planificació de les activitats preventives i en les actuacions en cas d'emergència i primers auxilis i medi ambient. Col·laborar amb els serveis de prevenció. Formació i informació de caràcter general. Gestió de pla d'emergència. Gestió d'auditories. Gestió i facilitació de la informació interna que afecta als riscos a l'empresa.

Capacitats requeridesNivell acadèmic Enginyeria. Es demana experiència de 12 mesos, però l'empresa també accepta pràctiques acadèmiques. Iniciativa - Autonomia - Dinamisme - treball en equip - Comunicació - Adaptació - Compromís - Gestió de l'estrès. Salari a convenir en funció del perfil.

Tasques desenvolupar Desenvolupar, aplicar i revisar programes i polítiques per minimitzar riscos potencials per a la salut i la seguretat en l'ambient i en el treball. Preparar i aplicar plans i estratègies per a l'eliminació segura, econòmica i adequada de residus comercials, industrials, mèdics i de productes domèstics. Identificar, informar i documentar perills; avaluar i controlar riscos en el medi ambient i en el lloc de treball i assessorar sobre el compliment de les lleis i els reglaments rellevants. Desenvolupar, aplicar i supervisar programes per tal de minimitzar la contaminació del lloc de treball i del medi ambient a conseqüència de riscos de naturalesa química, física i biològica. Assessorar sobre mètodes per tal de prevenir, eliminar, controlar o reduir l'exposició de treballadors, estudiants, públic en general i del medi ambient a riscos radiològics o d'altres tipus. Impartir ensenyament, informació, formació i assessorament a persones de tots els nivells sobre aspectes d'higiene laboral i salut del medi ambient. Registrar i investigar lesions i danys dels equips i documentar el funcionament de la seguretat.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/02/2024

Horari De 8 a 17h (jornada completa)

Contracte

DuradaIndefinit