Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Programa Primera Experiència Professional àmbit ADMINISTRATIU

Número d'oferta353644

Publicat - Modificat29/11/2023 - 30/01/2024

Data tancament oferta30/01/2024

LocalitzacióMartorell

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiquesactualització de base de dades, elaboració de documentació administrativa, atenció a les persones tant telemàticament com personalment, seguiment comandes i altres tasques administratives relacionades a la gestió dels departaments de Promoció Econòmica i Comerç.

Capacitats requeridesPrograma Primera Experiència Professional en les Administracions Públiques: Les persones que siguin contractades hauran de ser desocupades inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, joves més grans de 16 i menors de 30 anys i estar en possessió del títol de CFGM de l'àmbit de l'administració en els tres últims anys.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Administració

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Administració - Gestió administrativa

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/01/2023

Contracte

TipusPer a l'obtenció de pràctica professional. (Reforma laboral 2022)

DuradaMés de 12 mesos