Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A

Número d'oferta344983

Publicat - Modificat26/05/2023 - 20/06/2023

Data tancament oferta20/06/2023

LocalitzacióMataró

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiquesRestaurant de peixos, mariscos i productes de temporada. Dissenyar l'oferta gastronòmica. Ocupar-se del proveïment de les matèries primeres; Manipular, preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats; Vetllar pel compliment de les normes higienicosanitàries. Si t'interessa: 1) APUNTA'T. 2) ENVIA CURRÍCULUM INDICANT NÚMERO D'OFERTA 344983 A bt@ajmataro.cat

Capacitats requeridesIMPRESCINDIBLE: Coneixements tècnics de cuina (equips, eines, matèries primeres, tècniques de tall i cocció). Predisposició per treballar a l'estiu. VALORABLE: Especialitzacions i cursos realitzats. Idiomes.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Molt importants

Formació professionalitzadora Cuina

Importants

Nivell acadèmic Certificat d'estudis primaris

Formació de manipulació d'aliments

Recomanables

Llengua Català - Nivell Bàsic A2

Castellà - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 12/06/2023

Salari mensual 1500€

Horari Dm 13 a 16h , dc a ds 20:30 a 23:30h

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada partida