Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Peó ramader

Número d'oferta343673

Publicat - Modificat04/05/2023 - 23/05/2023

UbicacióCaldes de Montbui

Ocupació9520 - Peons ramaders

Tasques específiquesEs requereix peó de granja, per treballar amb porcs, ocupant-se de la seva alimentació, neteja, manteniment de les instal·lacions i altres tasques vinculades. S'ofereix jornada completa, treballant de dilluns a dissabte. Horari a concretar. Sou segons conveni (14 pagues). Interessats/des feu inscripció a la oferta a Xaloc i envieu curriculum a borsatreball@caldesdemontbui.cat

Capacitats requeridesNo es requereix experiència. Competències valorades per l'empresa: responsabilitat, autonomia i organització de la pròpia feina, preocupació per l'ordre i la qualitat.

Tasques desenvolupar Cavar i palejar per netejar rases o per a altres finalitats. Carregar i descarregar subministraments, productes i altres materials. Alimentar, donar de beure i netejar animals i mantenir nets els estables. Vigilar el bestiar i presentar informes sobre el seu estat. Ajudar al manteniment de la salut i benestar del bestiar. Ajudar en el pasturatge, conducció i separació del bestiar per al munyiment, el transport per a l'esquilada o el sacrifici i entre pastures. Rasclar, llançar, apilar i emmagatzemar fenc, palla i altres tipus d'aliments per a animals i allotjar-los. Classificar, ordenar i envasar els productes en recipients. Realitzar reparacions menors en instal·lacions, edificis, equips i tanques .

Requisits

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informació d'interès

Data d’incorporació 29/05/2023

Contracte

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent