Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a d'informàtica

Número d'oferta340681

Publicat - Modificat07/03/2023 - 13/04/2023

Data tancament oferta13/04/2023

UbicacióSanta Margarida i els Monjos

Ocupació2325 - Instructors d'ensenyament no reglat en tecnologies de la informació: Professors d'informàtica (classes particulars o acadèmies)

Tasques específiquesPreparació de les classes segons les normes ISO de l'empresa i les necessitats formatives. Creació dels manuals pels alumnes segons la formació (presentació de Powerpoint o guies en Word). Impartició de classes d'ofimàtica per a grups amb necessitats diverses. Realització d'avaluació als alumnes (exàmens tipus test o treballs de desenvolupament de continguts)

Capacitats requeridesPlanificació i organització de la pròpia feina, vetllant per executar el temari i assolir els objectius marcats del mòdul.Iniciativa pròpia i autonomia per poder desenvolupar i impartir les classes.Capacitat de comunicació, escolta activa i d'anticipació.És valorarà experiència com a professor en el sector i coneixements de pàgines webs,xarxes socials, etc. Lloc de treball: Alt o Baix Penedès.

Tasques desenvolupar Identificar les necessitats de formació en tecnologia de la informació i els requisits dels usuaris individuals i de les organitzacions sobre aquest aspecte. Preparar i elaborar materials de formació com ara manuals, ajudes visuals, programes d'aprenentatge en línia, models de demostració i documentació de referència. Dissenyar, coordinar, programar i dirigir programes de formació i desenvolupament que puguin impartir-se individualment o en grups i facilitar la celebració de tallers, reunions, demostracions i conferències. Realitzar i supervisar l'avaluació de la qualitat i eficàcia de la formació, i examinar i modificar, si escau, els objectius i mètodes de formació i els materials que es lliurin per als cursos.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Permís de conduir B o A

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 27/03/2023

Horari Matins o tardes

Atenció al públic

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres