Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Oficial/a administratiu/iva

Número d'oferta337874

Publicat - Modificat17/01/2023 - 25/01/2023

Data tancament oferta25/01/2023

UbicacióSant Celoni

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Empleats administratius en general amb tasques d'atenció al públic

Tasques específiques- Atenció al públic: telèfon, informació del centre (escola de música i teatre, i teatre Ateneu), rebre encàrrecs i passar-los a qui pertoqui, etc. - Vendes: Venda d'entrades de la programació de cultura, etc. - Correu: Redirigir els correus dels usuaris als responsables corresponents, respondre els que li pertoquin, faltes d'assistència al programa Gwido, etc. - Matrícula: Informació i recollida de la documentació dins el calendari establert. Modificacions, altes i baixes de matrícula durant el curs. - Porteria: Recollida i entrega a les famílies, de l'alumnat més petit.

Capacitats requeridesIndispensable coneixements informàtics (Word, Excel, Drive) i facilitat en aprendre nous programes i aplicacions informàtiques. Bona actitud en l'atenció al públic persona amable, resolutiva, assertiva, organitzada i responsable en el dia a dia. Jornada del 50% (18h/setmana) Horari: de dilluns a dijous de 16 a 20h aprox., i 1 matí (dijous) de 10 a 13h.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Castellà

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/02/2023

Horari 18 hores set, dll-dj 16-20 i dj de 10-13h

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable