Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PROFESSIONALS D'ATENCIÓ LLAR - RESIDÈNCIA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Número d'oferta337869

Publicat - Modificat17/01/2023 - 24/01/2023

UbicacióCardedeu

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària

Tasques específiquesAtenció directa de les persones que viuen a la Llar-Residència i oferir els suport necessari per la millora de la seva qualitat de vida i de la seva autodeterminació, - Donar suport tasques diàries: higiene, vestir, alimentació. - Treballar activament els objectius i accions del PIAL, i fer avaluació. - Vetllar perquè es compleixin les normes, i supervisar les activitat i els horaris. - Fer mediació entre els usuaris. - Supervisar i registrar processos de salut, i administrar medicació. - Col·laborar amb la resta de l'equip i participar en les reunions de forma activa

Capacitats requerides- Formació auxiliar d'infermeria. - Experiència amb persones amb discapacitat o trastorn mental. - Gestió de bases de dades i excel. - Orientació a les persones i empatia. - Treball en equip, capacitat de planificació i organització.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Català - Nivell Independent B2

Importants

Informàtica Programari d'Ofimàtica -

Recomanables

Vehicle propi

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Sanitat

Branca C.Formatiu Grau Superior
Serveis socioculturals i a la comunitat

Informació d'interès

Data d’incorporació 06/02/2023

Salari mensual 1328€

Horari 22:00 h a 8:00 h/corretorns

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit