Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AUXILIAR TÈCNIC/A EDUCATIU/VA

Número d'oferta337739

Publicat - Modificat13/01/2023 - 26/01/2023

UbicacióRoca del Vallès

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Tècnics en cures auxiliars d'infermeria

Tasques específiquesResidència per a persones amb discapacitat intel·lectual cerca auxiliar tècnic/a educatiu//va per a proporcionar les atencions bàsiques a les persones de la llar, però sense perdre de vista la importància en el desenvolupament de la seva autonomia i fomentant la participació en les activitats, promovent tot allò que pugui augmentar la qualitat de vida de les persones al seu càrrec. Diversos torns: matí (3h/dia aprox), tardes (5h/dia aprox) i tots els torns incorporen dies de cap de setmana i festius en jornades de 12 hores.

Capacitats requeridesCFGM d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, Tècnic/a de Cures Auxiliars d'Infermeria, Certificat de Professionalitat equivalent o CFGS d'Integració Social. 1 any d'experiència en un centre amb característiques similars o bé en altres recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual. Salari segons jornada a realitzar (1325e per jornada completa). Contracte de 3 mesos + indefinit.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Serveis socioculturals i a la comunitat - Atenció a Persones en Situació de Dependència

Molt importants

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Sanitat

Branca C.Formatiu Grau Superior
Sanitat

Recomanables

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/02/2023

Horari En la descripció.

Contracte

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable