Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A EXPERT/A EN BRASA (parriller/a) - o AJUDANT DE CUINA

Número d'oferta337056

Publicat - Modificat23/12/2022 - 05/07/2023

Data tancament oferta05/07/2023

LocalitzacióCastellar del Vallès

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesCUINER/A EXPERT/A EN BRASA (parriller/a). Feina estable de dimarts a dissabte. Jornada completa: matí-migdia de dimarts a diumenge, i vespres de dijous a dissabte.

Capacitats requeridesImprescindible tenir experiència en brasa, preferiblement forn de brasa tipus Hosper o similar. Recomanable estar en possessió del carnet de manipulació d'aliments.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Formació de manipulació d'aliments

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/01/2023

Contracte

TipusIndefinit (convertits en)

DuradaIndefinit

Prorrogable