Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CAIXA I REPOSICIÓ (SUBSTITUCIÓ VACANCES TORNS ROTATIU+CONTINUÏTAT DURANT L'ANY)

Número d'oferta328947

Publicat - Modificat21/06/2022 - 05/07/2022

UbicacióGarriga

Ocupació5500 - Caixers i taquillers (excepte de banca): Caixers de supermercats

Tasques específiquesSubstitucions vacances+pròrroga durant l'any. Registrant i cobrant les compres de la clientela, empaquetant els productes i, si s'escau, proporcionar documentació publicitària; Resolent o canalitzar les reclamacions; Portant el control diari de la caixa i col·laborant el manteniment operatiu del punt de venda; Realitzant tasques de recepció, col·locació i reposició de mercaderies a les estanteries assignades i al magatzem;Frontejant els productes als lineals i prestatgeries col·locant-los a l'abast de la clientela; Substituint els productes caducats o malmesos.

Capacitats requeridesAmabilitat; Autonomia i proactivitat;Comunicació i Relació Interpersonal;Organització de la pròpia feina;Responsabilitat. Càlcul Funcional; Comunicació Lingüística instrumental; Destresa manual i visual

Tasques desenvolupar Cobrar i verificar els pagaments fets en efectiu, per xec o mitjançant targeta de crèdit a botigues, establiments de venda de bitllets o establiments similars. Tornar el canvi i lliurar rebuts. Expedir bitllets per a l'entrada en recintes esportius o culturals. Comptar i registrar els diners rebuts o desemborsats i quadrar-ho amb les notes de les caixes registradores. Rebre els pagaments en efectiu, comprovar l'import amb els rebuts o altres documents, i preparar-los per al dipòsit bancari. Fer servir les caixes registradores per calcular el que s'ha de cobrar o retornar als clients. Pesar els productes i escanejar-hi registrar-ne els preus. Embolicar les mercaderies i col·locar-les en bosses.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Llengua Català

Castellà

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2022

Salari mensual 1200€

Horari torns rotatius de 8h a 15h i de 15h a 22h

Contracte

TipusPer a la millora de l'ocupabilitat i la inserció laboral (Temporal - Reforma laboral 2022)

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada intensiva