Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A AMB EXPERIÈNCIA PER RESTAURANT FLEXITERIÀ D'UN HOTEL RURAL

Número d'oferta319679

Publicat - Modificat14/01/2022 - 29/03/2022

Data tancament oferta29/03/2022

LocalitzacióTavertet

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiquesTasques específiques Cuiner avançat per treballar al restaurant d'hotel rural de cuina creativa flexivegetariana. Treballar amb producte ecològic i tenir en compte les preferències alimentàries dels vegans. Verificar, controlar, portar al dia i emmagatzemar les compres de gènere Cuinar i presentar plats elaborats de les diferents partides de la cuina, seguint les indicacions marcades per la casa. Cuinar menús per a particulars normalment, i menús per grups en dates puntuals. Mantenir la cuina pulcra i neta sempre, i seguir protocols de neteja després de cada servei.

Capacitats requeridesPersona amb ganes d¿assumir responsabilitats. Es requereix experiència mínima en posició similar. Amb iniciativa i autosuficient, adaptabilitat segons necessitats del negoci. Bona actitud, organitzada, proactiva i tingui ganes d¿aprendre i millorar. 30-40 hores, horari i remuneració a negociar segons experiència i aptituds. Partim de preu per conveni. Incorporació immediata.

Requisits

Obligatoris

Formació de manipulació d'aliments

Molt importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Categoria Oficial/a de 1a.

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Importants

Nivell acadèmic FP I

Recomanables

Titulació FPI - - Cuina

Informació d'interès

Data d’incorporació 24/01/2022

Horari De 15h a 23h dimecres a diumenge, 2 dies festius

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable