Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Paleta (Oficial de 1ª)

Número d'oferta319318

Publicat - Modificat10/01/2022 - 28/01/2022

UbicacióGranollers

Ocupació7121 - Paletes: Paletes

Tasques específiquesLa persona seleccionada ha de ser capaç de dur a terme l'encàrrec sol o amb un ajudant. - Enderrocament i construcció de tàbiques, amb un bon acabat superficial. - Alicatat - Soldadura de coure i també muntatge de canonades PVC per fontaneria. - Obertura de pas per cables i nova connexions elèctriques. - Adaptació i reparacions de portes i forjats. - Pintura i muntatge de parts de l'immobiliari (ex. mampares, armaris encastats, cuines, etc.).

Capacitats requeridesPrimer, farem la visita conjunta amb un comercial de la nostra empresa (actualment l'administrador) al lloc de l'obra i amb el client. Fent aclariment del encàrrec. L'oficial sol o amb un ajudant anirà la data acordada per executar les obres. Eines, vestuaris i EPIS per part de l'empresa, combustible o transport per part de l'empresa, podrien fer acords de dietes. Salari net: 1.600 euros.

Tasques desenvolupar Col·locar pedres, maons massissos o buits i altres elements de construcció semblants per edificar o reparar murs, envans, xemeneies i altres obres. Construir voreres, vorades i calçades de pedra. Exercir tasques similars.

Requisits

Obligatoris

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Llengua Català - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/01/2021

Horari De dilluns a divendres de 8 a 17h (1 h per dinar)

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable