Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PROFESSOR/A D'ANGLÈS PER ACADÈMIA PER ALUMNAT DE PRIMÀRIA

Número d'oferta314715

Publicat - Modificat29/09/2021 - 26/10/2021

Data tancament oferta26/10/2021

UbicacióEsparreguera

Ocupació2322 - Professors d'ensenyament no reglat d'idiomes: Professors d'idiomes (classes particulars o acadèmies)

Tasques específiquesProfessor/a d'anglès en acadèmia. Classes a alumnat de primària fins a 14 anys. Horari: dimarts i dijous de 17 a 20h (ampliable a més dies a la setmana). Cte. temporal fins a juny de 2022. Experiència mínima de dos anys.

Capacitats requeridesEs requereix que sigui una persona dinàmica, resolutiva, empàtica i amb alt nivell d'anglès, que sàpiga motivar als infants per a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Formació a nivell Advanced in english. Contracte inicial de dos tardes a la setmana, ampliable segons vàlua professional.

Tasques desenvolupar Avaluar el nivell de capacitat i l'abast de les dificultats lingüístiques dels alumnes i establir les seves necessitats i els seus objectius d'aprenentatge. Planificar, preparar i fer classes i dirigir tallers per a grups o per a persones individuals amb un contingut i un ritme de progrés adaptats a les seves capacitats i necessitats. Dissenyar i produir materials didàctics i adaptar els existents. Avaluar els progressos dels alumnes. Ajudar els alumnes en els contextos docents en els quals se'ls ensenyin matèries en una llengua que no sigui la seva llengua materna. Assignar treballs i corregir-los, i preparar exàmens i qualificar-los. Avaluar i registrar els progressos dels alumnes i informar-ne.

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/10/2021

Horari Dimarts i dijous de 17 a 20h

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament tarda