Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

DOCENT MÒDULS GESTIÓ ADMINISTRATIVA I TÈCNICA COMERCIAL.

Número d'oferta313294

Publicat - Modificat03/09/2021 - 08/10/2021

UbicacióBadalona

Ocupació2220 - Professors de formació professional (matèries específiques): Formadors ocupacionals

Tasques específiquesformació inicial sobre tècniques adves d¿oficina i tèniques de comercialització a joves entre 16-20 anys en el programa de formació i inserció d¿auxiliar d¿oficina de vendes i atenció al públic.

Capacitats requerides vocació cap a la docència de joves que s¿inicien en una professió. Es requereix titulació acadèmica en temes de gestió administrativa o experiència professional mínim d¿2 any en llocs de treball dins de la gestió empresarial i comercial. Jornada parcial entre 10 i 15 hores setmanals en horari de tardes i compatible amb altres ocupacions. Sou entre 750-1200 euros mensuals).

Tasques desenvolupar Preparar els alumnes des d'una perspectiva d'aplicació pràctica per a l'activitat en un camp professional i la seva capacitació per a l'acompliment qualificat de les diferents professions. Proporcionar als alumnes una formació polivalent, funcional i tècnica que possibiliti la seva adaptació als canvis tecnològics i organitzatius relatius a la professió. Impartir lliçons des d'una perspectiva d'aplicació pràctica dels continguts tècnics apresos pels alumnes sobre les seves especialitats i supervisar el treball i la disciplina dels alumnes. Preparar, assignar i corregir exercicis pràctics. Examinar mitjançant proves i exàmens, a fi d'avaluar els progressos dels alumnes i atorgar la qualificació corresponent.

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/09/2021

Salari mensual 1000€

Atenció al públic

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament tarda