Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

FORMADOR MUNTATGE FUSTERIA ALUMINI

Número d'oferta313234

Publicat - Modificat02/09/2021 - 04/10/2021

UbicacióBadalona

Ocupació2220 - Professors de formació professional (matèries específiques): Formadors ocupacionals

Tasques específiquesclasses bàsiques sobre muntatge de fusteria d'alumini a joves entre 16-20 anys en el programa de formació i inserció d'auxiliar de mecanització, ajust i soldadura.

Capacitats requeridesPersona amb clara vocació cap a la docència de joves que s¿inicien en una professió. Es requereix experiència professional mínim d'1 any en el sector industrial de la fusteria d'alumini o mecànica industrial. Jornada parcial entre 6 i 10 hores setmanal compatible amb altres ocupacions.1 tarda i divendres matí

Tasques desenvolupar Preparar els alumnes des d'una perspectiva d'aplicació pràctica per a l'activitat en un camp professional i la seva capacitació per a l'acompliment qualificat de les diferents professions. Proporcionar als alumnes una formació polivalent, funcional i tècnica que possibiliti la seva adaptació als canvis tecnològics i organitzatius relatius a la professió. Impartir lliçons des d'una perspectiva d'aplicació pràctica dels continguts tècnics apresos pels alumnes sobre les seves especialitats i supervisar el treball i la disciplina dels alumnes. Preparar, assignar i corregir exercicis pràctics. Examinar mitjançant proves i exàmens, a fi d'avaluar els progressos dels alumnes i atorgar la qualificació corresponent.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Branca C.Formatiu Grau Superior
Fabricació mecànica

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/09/2021

Salari mensual 725€

Atenció al públic

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament tarda