Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADORS/ES FAMILIARS

Número d'oferta311120

Publicat - Modificat08/07/2021 - 25/08/2021

UbicacióCastellar del Vallès

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Cuidadors de persones grans a domicili

Tasques específiquesTREBALLADORS/ES FAMILIARS. Recolzament en la higiene i cura personal de l'usuari/a. manteniment de l'ordre i la neteja de la llar. Cura i control de l'alimentació. Control de la medicació. Mobilització i transferència dins la llar. Companyia. Acompanyament fora de la llar. Serveis a Castellar del Vallès i a diverses poblacions del Vallès Occidental. Jornada parcial, 25-30 hores setmanals. Salari segons conveni.

Capacitats requeridesImprescindible la formació: CFGM Atenció a persones en situació de dependència, Cures Auxiliars d'Infermeria, Tècnic en Atenció Socio-Sanitària. o Certificat de professionalitat corresponent. Experiència en l'ocupació. Imprescindible vehicle propi. Iniciativa - Dinamisme - Dots de comunicació - Capacitat d'adaptació - Compromís.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Llengua Castellà - Nivell Independent B1

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Llengua Català - Nivell Bàsic A2

Informació d'interès

Data d’incorporació 12/07/2021

Contracte

TipusInterinitat

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable