- Ofertes de feina
- Pastisser/a
Pastisser/a
Número d'oferta310168
Publicat - Modificat18/06/2021 - 28/07/2021
Data tancament oferta28/07/2021
LocalitzacióSant Sadurní d'Anoia
Ocupació7703 - Forners, pastissers i confiters
Tasques específiquesFer complir tots els protocols que es passin des de direcció per escrit en el manual d'operacions Planificació de les produccions dels serveis i l´organització setmanal. Apuntar en la pissarra les produccions i necessitats Demanar els productes,fer esquema per comandes a proveïdor,muntatge partida,etiquetatge productes Organització de carros (producte acabat, semi elaborat) Control stocks i mermes Tenir les fitxes de postres acabats e entremitjos actualitzades. Supervisar el pla de neteja. Responsabilitat total sobre la qualitat gastronòmica de totes les elaboracions
Capacitats requeridesProfessional amb forta vocació per la cuina, alta orientació a la qualitat, creativitat, organització i capacitat de decisió.
Requisits
Obligatoris
Experiència en l'ocupació (mesos) 12
Formació de manipulació d'aliments Sí
Llengua Català - Nivell Independent B1
Castellà - Nivell Independent B1
Recomanables
Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà
Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Pastisseria i Forneria
Informació d'interès
Data d’incorporació 28/06/2021
Horari 40 h setmanals (horari a concretar)
Contracte
TipusEventuals per circumstàncies de la producció
DuradaEntre 1 i 3 mesos
ProrrogableSí
Inscripció a l'oferta
Si vols apuntar-te a aquesta oferta de treball, has d'introduir el número del teu document d'identitat i la teva contrasenya.
Recorda que per apuntar-te a una oferta de feina has d'estar inscrit en un Servei Local d'Ocupació.
Encara no ho estàs? Doncs contacta amb nosaltres.
A més, a l'apartat Xarxa XALOC podràs localitzar l'adreça i telèfon del Servei Local d'Ocupació més proper al teu domicili.
La informació inclosa en aquesta oferta, així com els criteris d'acceptació de les inscripcions, són responsabilitat del Servei Local d'Ocupació que la gestiona. Més informació