Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CAMBRER/A PER NEGOCI DE DEGUSTACIÓ

Número d'oferta309720

Publicat - Modificat11/06/2021 - 16/07/2021

Data tancament oferta16/07/2021

LocalitzacióSant Pere de Ribes

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Cambrers de taula

Tasques específiquesNegoci de venta d'embutits i formatges amb servei de cafeteria. La persona haurà d'atendre els clients i servir cafès i aperitius (entrepans, bikinis, escopinyes...). També servirà vins i cava de degustació. Horari de cap de setmana: Divendres tarda de 17 a 20.30h Dissabte de 9-14.30h i de 17-20.30h Diumenge de 10 a 14h. Contracte inicial fins octubre i amb possibilitats d'ampliació d'hores + indefinit segons nivell de feina postpandèmia.

Capacitats requeridesAtenció al client, coneixements de gestió de caixa i cobraments, persona activa i proactiva, amb ganes d'aportar i implicada. Valorable experiència com a cambrer/a. Valorable carnet de manipulador/a d'aliments.

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Molt importants

Llengua Català

Castellà

Recomanables

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Formació de manipulació d'aliments

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/06/2021

Horari Caps de setmana

Atenció al públic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Només cap de setmana / festius