Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A

Número d'oferta307965

Publicat - Modificat13/05/2021 - 17/05/2021

Data tancament oferta17/05/2021

LocalitzacióCalaf

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesConfecció de menús, tapes i esmorzar en col·laboració amb el Cap de sala. Gestionar l'aprovisionament de les matèries primes. Realitzar la recepció de les mercaderies.Emmagatzemar les matèries primes rebudes.Control del consum d'aliments i begudes per determinar els costos. Manipular, preparar i conservar tota classe d'aliments .Preparar i presentar els plats, i els productes de pastisseria i rebosteria.Aplicació de la normativa sanitària a la cuina, control de punts de control crític.Cura i manteniment higiènic de les instal·lacions i utensilis. Supervisió d'higiene de la cuina.

Capacitats requeridesPreferiblement amb CFGM de Cuina i/o formació complementària en cuina i gastronomia. Experiència en la ocupació. És necessari una bona planificació i organització; capacitat per la ressolució de problemes, orientació al client, tolerància a l'estrès i autocontrol. Preferiblement residència a la comarca i disponibilitat horària.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Llengua Català - Nivell Independent B2

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina

Importants

Formació de manipulació d'aliments

Recomanables

Permís de conduir B

Vehicle propi

Llengua Castellà - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/06/2021

Horari 20h/setmana. De dijous a dissabte

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable