Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Encarregat/a de paleta oficial de primera

Número d'oferta307658

Publicat - Modificat10/05/2021 - 27/05/2021

Data tancament oferta27/05/2021

UbicacióGranollers

Ocupació7121 - Paletes: Paletes

Tasques específiquesReplantejar obres, interpretació de plànols, execució d'unitats d'obra de ram de paleta, coordinació de les activitats dels manobres al seu càrrec, coordinació dels diferents oficis que hi intervinguin a l'obra on estigui assignat. Control dels albarans del personal, industrials i proveïdors, assistència a les visites d'obra juntament amb el cap d'obra. Reportar al cap d'obra diàriament. Salari brut anual: 26.000,60¿/any per 14 pagues. Foració: PRL 60 Hores, curs específic de paleta o encarregat, carretons elevadors, treballs en alçada (elevadors de tisora, telescòpics).

Capacitats requeridesExecució de les diferents unitats d'obra utilitzant eines petites, i mitjanes, maquinària de petit tonatge (elevadors, carretons elevadors, etc). Capacitat per treballar en equip, organització, amb iniciativa, proactiu/va, amb visió per poder planificar les feines en el temps, capacitat de lideratge i amable.

Tasques desenvolupar Estendre amb la paleta l'argamassa sobre els maons o peces de construcció. Comprovar amb el nivell i la plomada l'horitzontalitat i la verticalitat de l'estructura a mesura que avancen les obres. Supervisar altres treballadors.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elemental

Permís de conduir B

Vehicle propi

Molt importants

Llengua Castellà - Nivell Independent B2 - Certificat Independent B2

Català - Nivell Independent B2 - Certificat Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 25/05/2021

Horari De dilluns a divendres 8h-13h i de 14h-17h.

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos