Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PERSONAL DE CUINA I SALA ( BRASSERIA )

Número d'oferta307631

Publicat - Modificat07/05/2021 - 02/06/2021

UbicacióBadalona

Ocupació5110 - Cuiners assalariats

Tasques específiques Restaurant brasseria, cuina de carn i aliments a la brassa

Capacitats requeridesconeixement de les tècniques de la cuina a la brassa Neteja i ordre de l'espai de treball, capacitat de planificació i organització.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/05/2021

Salari mensual 1400€

Horari 40h setmanals

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Només cap de setmana / festius

Jornada 2Només jornada intensiva