Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a insertor/a la laboral

Número d'oferta307597

Publicat - Modificat07/05/2021 - 31/05/2021

Data tancament oferta31/05/2021

UbicacióSant Just Desvern

Ocupació2624 - Especialistes en polítiques i serveis de personal i similars: Orientadors professionals

Tasques específiquesDetectar les necessitats formatives de les persones inscrites a la Borsa de treball i gestionar les accions formatives que millor s'adapti a aquestes necessitats. Impartir accions de formació en tècniques de recerca de feina que millor s'adapti als perfils professionals. Adaptant la metodologia d'impartició de formació a l'entorn digitalitzat que reclama l'actual situació provocada per la COVID-19. Organitzar sessions individuals i/o grupals d'orientació laboral Gestió d'ofertes. Difusió d'informació. Suport en projectes de dinamització econòmica.

Capacitats requeridesConeixement del funcionament intern de la plataforma XALOC. Redacció d'informes. Ofimàtica i cerca de feina per canals digitals alt. Coneixement procediment admin. Contracte finançat per la Diputació de Barcelona. Titulació preferentment en: psicologia, psicopedagogia, ADE, pedagogia, educació social, relacions laborals, ciències polítiques i/o GAP (i estudis comp. en àmbit ocupació)

Tasques desenvolupar Estudiar i analitzar les ocupacions que s'exerceixen en un determinat establiment per part de diversos mitjans, entre els quals s'inclouen les entrevistes amb treballadors, supervisors i membres de la direcció i la redacció de descripcions detallades de càrrecs, llocs o ocupacions sobre la base de la informació obtinguda. Assessorar i treballar sobre els aspectes referits en l'apartat anterior i sobre altres aspectes de les anàlisis de llocs de treball i ocupacions, en àmbits com l'administració de personal, la investigació del mercat laboral i la seva planificació, la formació, la informació ocupacional i l'orientació professional. Analitzar oportunitats d'ocupació, opcions professionals i possibilitats d'educació i formació que puguin resultar convenients, i assessorar les persones interessades sobre aquest tema.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2021

Salari mensual 2000€

Horari De dill a div de 8 a 15 h

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

ProrrogableNo