Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A INTERMEDI PRL

Número d'oferta307439

Publicat - Modificat04/05/2021 - 27/05/2021

Data tancament oferta27/05/2021

UbicacióBadalona

Ocupació3326 - Tècnics en prevenció de riscos laborals i salut ambiental: Tècnics en prevenció de riscos laborals

Tasques específiquesInspecciones de seguridad y Salud para trabajos de Telecomunicaciones en campo en Provincias de Barcelona, Tarragona y Lérida. Impartir charlas concienciación/Inducción en PRL a los trabajadores Investigaciones de accidentes laborales Reuniones PRL con subcontratas Seguridad/Autocontroles en Barcelona, 1 día a la semana en Tarragona, cada 15 días en Lérida.

Capacitats requeridesExperiencia mínima 2 años haciendo inspecciones en campo Experiencia impartiendo charlas de concienciación en PRL a los trabajadores

Tasques desenvolupar Assessorar els representants dels comandaments i els treballadors sobre l'aplicació de normes i reglaments oficials i d'altres tipus relatius a la seguretat laboral i al medi ambient laboral. Inspeccionar els llocs de treball per garantir que el medi ambient laboral, la maquinària i l'equip s'ajusten a les regles, els reglaments i les normes oficials i d'altres tipus en relació amb la higiene o la salut i seguretat laborals i del medi ambient. Oferir assessorament sobre problemes i tècniques d'higiene del medi ambient. Inspeccionar els llocs de treball i, mitjançant entrevistes, observacions i altres mitjans, obtenir informació sobre pràctiques i accidents laborals per determinar el compliment de les regles i els reglaments de seguretat. Inspeccionar les zones de producció, transformació, transport, manipulació, emmagatzematge i venda de productes per tal d'assegurar la seva conformitat amb les regles, els reglaments i les normes oficials i d'altres tipus.

Informació d'interès

Data d’incorporació 17/05/2021

Salari mensual 2000€

Atenció al públic

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres