Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Integrador/a Social "Treball als barris"

Número d'oferta306535

Publicat - Modificat19/04/2021 - 05/05/2021

UbicacióArgentona

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Insertors laborals

Tasques específiquesUn/a integrador/a Social de l'equip d'auxiliars d'assistència a la llar i suport familiar, amb categoria assimilada C1, amb tasques específiques de supervisió d'accions relacionades amb l'equip d'auxiliars d'assistència a la llar i suport familiar, amb dedicació del 66,67% i durada de 6 mesos (maig-octubre). Bases de la convocatòria al taulell d'anuncis de l'Ajuntament: https://argentona.cat/fitxa.php?id=48612 Termini per presentar les instàncies i tota la documentació: 29/04/2021

Capacitats requeridesEmpatia. Comunicació. Flexibilitat i gestió del canvi. Planificació i organització. IMPORTANT: No es fa selecció via web. Per apuntar-se a l'oferta cal lliurar instància al Registre General de l'Ajuntament amb la documentació que consta a les bases publicades al tauler d'edictes del web municipal .

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Permís de conduir B

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/05/2021

Horari Matins i una tarda

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable