Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a de música - Guitarra

Número d'oferta306225

Publicat - Modificat12/04/2021 - 04/05/2021

Data tancament oferta04/05/2021

UbicacióGranollers

Ocupació2230 - Professors d'ensenyament secundari (excepte de matèries específiques de formació professional): Professors d'ensenyament secundari (excepte de matèries específiques de formació professional)

Tasques específiquesSupervisar, quan escaigui, els experiments i treballs pràctics realitzats pels estudiants. Realitzar composicions, harmonitzacions i instrumentacions de peces musicals per a ser interpretades pels alumnes. Realitzar els assaigs necessaris i l'acompanyament de l¿alumnat en els casos que ho requereixin. Concertar i mantenir entrevistes amb els pares de l¿alumnat per atendre dubtes i informar-los sobre l'evolució dels seus fills. Salari mensual brut: 1.742,06 euros bruts mensuals. En aquest cas, la jornada són 15 hores setmanals.

Capacitats requeridesTítol superior de música en l'especialitat de guitarra o titulació equivalent Estar en possessió o reunir les condicions per a la seva expedició del títol de doctor, llicenciat, enginyer o arquitecte o el títol de grau corresponent o altres títols equivalents als efectes de docència d'Estudis Superiors de Música. Treball en equip, domini i coneixement tècnic, habilitats comunicatives.

Tasques desenvolupar Projectar i modificar plans d'estudi i preparar els cursos de conformitat amb les directrius establertes sobre aquest tema. Preparar i fer classes, dirigir debats i realitzar demostracions en una o més matèries. Preparar i administrar proves i exàmens a fi d'avaluar els progressos dels alumnes, i lliurar les qualificacions corresponents. Participar en les reunions relatives a les polítiques educatives o organitzatives del centre.

Requisits

Obligatoris

Branca C.Formatiu Grau Superior
Música

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 26/04/2021

Horari Dimarts, dimecres i dijous de 16 a 21 h

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos

ProrrogableNo