Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Agent comercial d'assegurances

Número d'oferta305147

Publicat - Modificat12/03/2021 - 04/05/2021

UbicacióMontgat

Ocupació3521 - Mediadors i agents d'assegurances: Agents d'assegurances

Tasques específiquesComercial d'assegurances, venda creuada presencial i telefònica. Obrir mercats i detectar oportunitats de venda. Atenció clients de l'asseguradora, captura de sinistres i orientació. Inicialment la jornada és parcial però es podria ampliar en funció dels resultats.

Capacitats requeridesComunicació, negociació, iniciativa i autonomia, resolució d'incidències, planificar i organitzar i empatia.

Tasques desenvolupar Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l'assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l'abast de la cobertura i les condicions de pagament. Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Negociar i establir pòlisses de reassegurança. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d'aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.

Requisits

Obligatoris

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Bàsic

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Experimentat C1

Importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Llengua Xinès - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 30/03/2021

Salari mensual 1100€

Horari De 10 a 16:00h

Contracte

TipusTemps parcial: indefinit

DuradaIndefinit