Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

GESTOR/A IMMOBILIARI - PROGRAMA 30 PLUS 2020

Número d'oferta303181

Publicat - Modificat21/01/2021 - 24/02/2021

UbicacióBadalona

Ocupació3534 - Agents i administradors de la propietat immobiliària: Gestors immobiliaris

Tasques específiquesOFERTA PROGRAMA 30 PLUS 2020 GESTOR/A IMMOBILIARI Atenció personalitzada de clients i gestió d'incidències. Preparació de contractes de lloguer, pròrrogues, revisions de renda. Gestió lloguers vivendes i naus industrials i facturació. Gestió de cobraments i pagaments. Control de bestretes depositades. Comptabilització i presentació d'informes. Anàlisi de mercat. Gestions diverses: Registre, Generalitat, Notaris, etc.

Capacitats requeridesConeixements comptabilitat i fiscalitat. Domini Excel. Experiència 2 anys com a gestor lloguers en empresa immobiliària. Persona resolutiva, àgil i autònoma. Capacitat de gestió de conflictes i habilitats comunicatives. Àmbit territorial candidats/es: Badalona, Sant Adrià del Besòs, Alella, Tiana, Montgat i Masnou. Enviar CV persones interessades a l'att Olivia a 30plusimpo@gmail.com

Tasques desenvolupar Obtenir informacions sobre les propietats en venda o en lloguer i sobre les necessitats dels eventuals compradors o llogaters. Preparar contractes de lloguer i, si s'escau, la transferència dels drets de propietat. Cobrar el lloguer i l'import de dipòsits a compte o la fiança en nom del propietari, i examinar els béns immobles abans i després del seu arrendament i durant el període que aquest duri.

Requisits

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Administració - Gestió administrativa

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 08/02/2021

Salari mensual 1700€

Horari Jornada partida

Atenció al públic

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida