Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PLA D'OCUPACIÓ: AGENTS CÍVICS

Número d'oferta303088

Publicat - Modificat20/01/2021 - 04/03/2021

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació4411 - Empleats d'informació a l'usuari

Tasques específiquesAGENTS CÍVICS. PLA D'OCUPACIÓ MUNICIPAL. Tasques a realitzar: Repartiment de documentació, correspondència, actualització de cartelleres municipals, suport campanyes sensibilització ciutadana i també a comerços del municipi, traspàs d 'incidències detectades a la via pública. Requisits de participació: - Persona en recerca activa de feina. - Tenir expedient obert a Serveis Socials a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i estar en seguiment actiu Aquests criteris han estat aprovats en el Decret d'alcaldia 653/2018 en data 14/06/2018.

Capacitats requeridesAutonomia, resolució d'incidències, iniciativa, comunicació, capacitat física adequada. - No haver treballat en cap de les anteriors edicions de plans d'ocupació del 2018, 2019 i 2020. Aquesta condició quedarà invalidada sempre i quan hi hagi un informe de Serveis Socials que afecti aquest punt.

Tasques desenvolupar Registrar la informació relacionada amb les preguntes i reclamacions. Transmetre les preguntes complexes als caps d'equip o als assessors experts. Lliurar formularis, documentació informativa i fullets rellevants als interessats

Requisits

Obligatoris

Llengua Català

Castellà

Molt importants

Permís de conduir B

Importants

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/03/2021

Horari De dilluns a divendres en horari de matí

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo