Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a de música

Número d'oferta302400

Publicat - Modificat18/12/2020 - 03/02/2021

Data tancament oferta03/02/2021

UbicacióGranollers

Ocupació2230 - Professors d'ensenyament secundari (excepte de matèries específiques de formació professional): Professors d'ensenyament secundari (excepte de matèries específiques de formació professional)

Tasques específiquesSupervisar, quan escaigui, els experiments i treballs pràctics realitzats pels estudiants. Salari: 31.306,7 euros anual per jornada complerta. En aquest cas, la jornada són 6 hores setmanals.

Capacitats requeridesProfessor/a de música, especialitat de Llenguatge musical de nivell elemental (primer, segon i tercer curs (sensibilització). Estar en possessió o reunir les condicions per a la seva expedició del títol de doctor, llicenciat, enginyer o arquitecte o el títol de grau corresponent o altres títols equivalents als efectes de docència d'Estudis Superiors de Música.

Tasques desenvolupar Projectar i modificar plans d'estudi i preparar els cursos de conformitat amb les directrius establertes sobre aquest tema. Preparar i fer classes, dirigir debats i realitzar demostracions en una o més matèries. Preparar i administrar proves i exàmens a fi d'avaluar els progressos dels alumnes, i lliurar les qualificacions corresponents. Participar en les reunions relatives a les polítiques educatives o organitzatives del centre.

Requisits

Obligatoris

Branca C.Formatiu Grau Superior
Música

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 11/01/2020

Horari Dilluns i dimecres de 17:30 a 20:30

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

ProrrogableNo